top of page

Tjänster

 

Vi erbjuder våra kunder ett brett utbud av utrustning inom event. 

viray-sc2-f-flown-3d-1200x900_edited.jpg
HÖGTALARE

Hos ProEvent kan du hyra och köpa PA och högtalarsystem.

 

Vi har kompletta lösningar som inkluderar högtalare, slutsteg, delningsfiltrering, kablage, rigg, flygramar m.m. Systemen finns för direkt avhämtning på våra lager eller så kan man boka kombinerat med transporttjänster och ljudtekniker som tar hand om allt.

Vid professionell användning av ljud måste man beakta en rad olika aspekter för att allt ska fungera på bästa sätt. Ljudets användningsområden (t.ex. livemusik, tal, disco, mässa), publikstorlek, lokalens/platsens storlek och utformning, akustiska förutsättningar samt önskat ljudtryck är faktorer som sammantaget spelar stor roll för vilket högtalarsystem man väljer.

Vi kan ljud och ljudsystem.

 

Välkommen med Din förfrågan på PA och högtalarsystem till oss så hjälper vi Dig.

Ljud är viktigt vid alla typer av event – Läs mer om varför här.

IMG_9627 2.JPG
LJUS

​Hos oss kan du hyra och köpa ljus för ditt event. 

Vi har kompletta lösningar för allt från fasadbelysning, disco ljus som rör sig i takt till musik, konserter, seminarium mm. 

 Vi har också mängder med olika typer av lampor (armaturer), kablar, strömcentraler, dimmers och styrsystem i vårt hyreslager, så att vi kan möta så många behov som möjligt.

Kontakta oss gärna med Dina önskemål och idéer, så ska vi göra allt vi kan för att sprida ljus över tillvaron!

IMG_2470.jpg
VIDEO & BILDTEKNIK

Skärmar är något vi alltid bär med oss nuförtiden och därför blir dom också ett naturligt inslag i samband med allt fler event. De senaste årens digitala utvecklings-explosion har gett oss billiga konsumentskärmar med hög upplösning och intelligenta funktioner.

 

Detta spar på kraven vad gäller skärmar även vid konferenser, mässor, event och andra arrangemang – bättre kvalitet, mer ljusstyrka, högre kontraster och tätare upplösning. Det är inte lätt att hålla tungan rätt i mun bland alla format och parametrar som tillkommit de senaste åren. 

 

ProEvent hjälper er att ta fram skräddarsydda bildlösningar utifrån ändamålsenliga behov. Vi har stor erfarenhet inom området och vi tillhandahåller all typ av bildutrustning som behövs för att Din bildlösning skall bli komplett. Projektorer, platta TV-apparater, LED-skärmar, scalers och annat.

Hör av Dig för kostnadsförslag!

Intresserad att anlita oss för er speciella tillställning?  Låt oss prata!
bottom of page